Elmer de Makelaar

Over Elmer de Makelaar

Ik ben Elmer Bakker en woon sinds 2001 met mijn vrouw in Zwolle (Assendorp). Nu, een “aantal” jaren later wonen we nog steeds met veel plezier op dezelfde plek maar inmiddels 3 kinderen rijker.

Begin 2015 heb ik van mijn passie voor bouwkunde mijn commerciële drive en klantgerichtheid mijn werk gemaakt als makelaar in Zwolle. Ik heb specifieke interesse in en kennis van duurzame energie, huis automatisering (domotica) en technische installaties in het algemeen. Zowel bij de aan- als verkoop van een woning zet ik deze kennis in en kan ik mijn opdrachtgevers of potentiële kopers van een woning hierover goed informeren. In een wereld waarin een grote omwenteling gaande is naar energiezuiniger leven bijzonder belangrijk!

Mijn aanpak is altijd zo persoonlijk mogelijk. De aan- en verkoop van een woning is een emotionele en soms ook een spannende stap. Het is dan ook belangrijk dat zowel koper als verkoper hier altijd een goed gevoel aan overhouden. Daarom is mijn aanpak altijd persoonlijk met tijd en aandacht voor alle betrokkenen.

Als zelfstandig ondernemer ben ik flexibel en ook buiten kantoortijden goed bereikbaar via telefoon en WhatsApp. Bel of mail me gerust wanneer het ú uitkomt op 06 50 28 11 33